Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell- tai St1- asemalle?

Tänäkin kesänä palkkaamme satoja kesätyöntekijöitä!

Haemme kesäksi eri asiakaspalvelutehtäviin iloista ja energistä porukkaa täydentämään asemillamme työskentelevien asiakaspalvelun ammattilaisten joukkoa.

Työtehtäviä tarjoamme laidasta laitaan, esimerkiksi;

  • Huoltamokahvilatyöntekijä

  • Palvelumestari

  • Kokki

Aikaisempaa kokemusta huoltamoalasta et välttämättä tarvitse. Asenne ja motivaatio, niillä pääsee hyvin alkuun. Loput perehdytämme asemalla.


Testaa, kuinka hyvin juuri sinä sopisit töihin meille ja jätä hakemus.


Vastaamme jokaiseen hakemukseen viikon kuluessa.


Voit hakea samaa kanavaa pitkin myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen huoltamokahvilatyöntekijäksi, kokiksi, Palvelumestariksi tai vaikka aseman esimieheksi.

Katso St1 ja Shell-asemien esittelyvideo.


Mitä huoltamotyö on?

Huoltoasemilla, niiden kahviloissa sekä ravintoloissa tarvitaan jatkuvasti uusia innokkaita 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä. Reippaus, oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys sekä kokemus asiakaspalvelu-tehtävissä ovat arvostettuja ominaisuuksia työntekijöitä valittaessa. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, että osaat kaiken etukäteen vaan se, että sinulla on aito halu oppia.


Palvelumestarina pääset työskentelemään asiakaspalvelijana asiakaskohtaamisen paalupaikalla, aseman mittarikentällä. Palvelumestarin tehtäviin kuuluuvat asiakkaan autosta huolehtiminen, ylittäen asiakkaan odotukset parhaalla palvelulla. Huomioithan, että Shell ja St1 -huoltamot ovat savuttomia työpaikkoja. Työ on Marava:n työehtosopimuksen alaista työtä.

Katso seuraavaksi video, joka kertoo parissa minuutissa millaista työ huoltoasemalla on.

Jatka videon jälkeen rullaamalla alaspäin.