Oletko työtön tai välittömän työttömyysuhan alla?
Haluaisitko kouluttautua ja työllistyä erittäin monipuoliselle huoltamoalalle?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, niin jatka lukemista.

Nyt voit suorittaa St1 Oy:n järjestämän ammattiosaamiskorttikoulutuksen St1- tai Shell asemilla, Uudenmaan alueella. Koulutuslinjoja on kaksi, Huoltamokahvilatyöntekijä ja Palvelumestari.

Koulutus alkaa heti, kun ryhmäkoko on täysi. Mikäli haluat saada huoltamoalalle koulutuksen ja työllistyä koulutuksen kautta, niin hae nyt!

Koulutus on kestoltaan 84 opintopäivää. Koulutus sisältää sopivassa suhteessa teoriaa, sekä käytännön harjoittelua asemalla.

Koulutuksen tavoitteena on työllistää jokainen koulutuksen hyväksytysti läpi suorittanut henkilö. Koulutukseen valittava ryhmä on kooltaan 25 henkilöä ja ryhmä täyttyy nopeasti haastattelujen jälkeen.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY- keskuksen, sekä TE- toimiston kanssa. Kiinnostuitko?

Katso St1 ja Shell-asemien esittelyvideo.


Mitä huoltamotyö on?

Huoltoasemilla, niiden kahviloissa sekä ravintoloissa tarvitaan jatkuvasti uusia innokkaita 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä. Reippaus, oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys sekä kokemus asiakaspalvelu-tehtävissä ovat arvostettuja ominaisuuksia työntekijöitä valittaessa. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, että osaat kaiken etukäteen vaan se, että sinulla on aito halu oppia.


Palvelumestarina pääset työskentelemään asiakaspalvelijana asiakaskohtaamisen paalupaikalla, aseman mittarikentällä. Palvelumestarin tehtäviin kuuluuvat asiakkaan autosta huolehtiminen, ylittäen asiakkaan odotukset parhaalla palvelulla. Huomioithan, että Shell ja St1 -huoltamot ovat savuttomia työpaikkoja. Työ on Marava:n työehtosopimuksen alaista työtä.

Katso seuraavaksi video, joka kertoo parissa minuutissa millaista työ huoltoasemalla on.

Jatka videon jälkeen rullaamalla alaspäin.