Tule mukaan Keltaiseen perheeseen!


Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon St1- tai Shell- asemalle?

Me St1- ja Shell- asemilla sekä HelmiSimpukka-ravintoloissa tarvitsemme jatkuvasti joukkoomme uusia ja innokkaita 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä.


Palkkaamme vuosittain verkostoomme n. 750 henkilöä ja asemillemme voit työllistyä joko koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työskentely asemillamme sopii loistavasti myös opiskelijalle, mikäli voit työskennellä viikonloppuisin ja välillä myös arkisin.


Emme oleta kenenkään olevan valmis alan ammattilainen töihin astuessaan. Kaiken tarvittavan osaamisen koulutamme ja perehdytämme asemilla.


Haemme nyt asemillemme töihin huoltamokahvilatyöntekijöitä, kokkeja ja liikepaikan esimiehiä.


Hae rohkeasti mukaan, vastaamme jokaiseen hakemukseen mahdollisimman pian.HAE NYT

Huoltamotyö pähkinänkuoressa

Arvostamme reippautta, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.


Helmisimpukka Express -asemilla työskentely tarjoaa todella monipuolisen sekä mielenkiintoisen työympäristön. Työtehtävät koostuvat asemien myymälä-, kahvila- ja ravintolapuolen palveluista sekä tuotteista. Kaiken keskipisteenä on tietysti asiakkaalle tarjottava paras asiakaspalvelukokemus.


HelmiSimpukka-ravintolassa työskennellessä on mahdollisuus muiden huoltamokahvilatyöntekijän työtehtävien lisäksi kokonaisvaltaiseen keittiötyöskentelyyn. Esimerkiksi maistuvan lounaan sekä laadukkaiden à la carte -annosten valmistukseen.


Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, vaan tärkeintä on se, että sinulla on aito halu oppia. Huomioithan, että St1- ja Shell -huoltamot ovat savuttomia työpaikkoja. Työ on Marava:n työehtosopimuksen alaista työtä.

Kurkista alla olevilta videoilta, millaista työ St1- ja Shell- asemilla on.


Jatka videon jälkeen rullaamalla alaspäin.