Haluatko asiakaspalvelun ammattilaiseksi huoltamokahvilatyöntekijäksi?

Tarjoamme mahdollisuuden hakeutua ammattiosaamiskorttikoulutukseen tai suoraan töihin St1 tai Shell-asemalle. St1/Shell-verkostoon palkataan Suomessa vuodessa n 750 henkeä. Jos tutkinto on jäänyt suorittamatta niin meillä se onnistuu. Voit työllistyä ammattiosaamiskortti- koulutuksen kautta jo kuukaudessa.

Vastaamme jokaiseen hakemukseen viikon kuluessa.

Katso St1 ja Shell-asemien esittelyvideo.


Mitä huoltamotyö on?

Huoltoasemilla, niiden kahviloissa sekä ravintoloissa tarvitaan jatkuvasti uusia innokkaita 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä. Reippaus, oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys sekä kokemus asiakaspalvelu-tehtävissä ovat arvostettuja ominaisuuksia työntekijöitä valittaessa. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, että osaat kaiken etukäteen vaan se, että sinulla on aito halu oppia.


Palvelumestarina pääset työskentelemään asiakaspalvelijana asiakaskohtaamisen paalupaikalla, aseman mittarikentällä. Palvelumestarin tehtäviin kuuluuvat asiakkaan autosta huolehtiminen, ylittäen asiakkaan odotukset parhaalla palvelulla. Huomioithan, että Shell ja St1 -huoltamot ovat savuttomia työpaikkoja. Työ on Marava:n työehtosopimuksen alaista työtä.

Katso seuraavaksi video, joka kertoo parissa minuutissa millaista työ huoltoasemalla on.

Jatka videon jälkeen rullaamalla alaspäin.